Dusený kel na zelenine

Zeler a mrkvu nakrájame na malé kúsky a opečieme na rozpálenom oleji asi päť minút. Potom pridáme nakrájanú cibuľku a prelisovaný cesnak a na miernom ohni chvíľku restujeme. Pridáme nakrájaný kel a nastrúhanú cuketu. Cuketu strúhame na najhrubšom strúhadle. Osolíme, okoreníme, pridáme trochu červenej papriky, čubricu, kmín a lahôdkového droždie. Pod pokličkou dusíme cca 20 minút na miernom ohni. Občas premiešame. Päť minút pred koncom pridáme trochu masla a nastrúhaný parmezán. Podávame s volským okom a zemiakmi alebo zemiakovou kašou.

Suroviny

  • kel
  • cuketa
  • mrkva
  • zeler
  • cibuľa
  • cesnak
  • parmezán
  • vajíčka
  • lahôdkové droždie
  • soľ
  • čierne korenie
  • červená paprika
  • čubrica
  • olivový olej
  • trochu masla

Pošli recept

Pridať nový komentár

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
© Igorova kuchárka 2019 | www.zhotoveniwebu.cz | www.alenapodolnikova.com | www.barapodolnikova.cz
© Igorova kuchárka 2019
www.zhotoveniwebu.cz
www.alenapodolnikova.com
www.barapodolnikova.cz